Vilodag, event och vinprovning Torsdag

Idag tog jag ledigt från cyklandet, kändes helt ok när jag såg hur vädret var i morse, regn och grått! Vi slappade och tog det lugnt på fm, sen cyklade vi iväg till möbelaffären bortanför Carrefour, den stora som man går runt och runt på flera plan. Vi skrattade där vi gick för en av personalen gick liksom efter oss på alla plan? Vet inte hur in betraktade oss och tänkte? Men det såg komiskt ut, hon kanske tyckte vi såg lömska ut! V hittade inget där ändå. Kort stopp på Sprinter och en chino i närheten innan jag blev akut hungrig och vi måste cykla hem för intag av mat! Sedan blev det chill på ballen i solen, så skönt så man tror inte det är sant! Lyxigt!

Efter att ha svettats i solen så var det dags att dra sig inåt stan för nått Event som Tina med flera ordnat! Det var bankfolk, advokater,mäklare, Torrevieja kännare, växlingsföretag och personal från en vinbodega strax utanför Alicante, dom ordnade vinprovning och hade försäljning av deras viner. Väldigt bra ordnat av Tina med mera! Dock kändes det som det blev lite för långt event. Nästa gång så! Kul att få vara med på detta, vi cyklade hem med sex flaskor vin i ryggsäckarna 😜🍷 undrar bara hur mycket vinpavorna kostade egentligen då vi skulle ha fått ett riktigt bra pris ikväll? Jaja…spelar väl ingen roll, billigt blev det hur som helst! Och gott var det!

Annons

2 reaktioner till “Vilodag, event och vinprovning Torsdag

  1. Det ser inte helt fel ut när ni njuter i solen 🌞
    En vinprovning är aldrig fel. Det är ju alltid en chansning när man ska köpa nya viner annars 🥂

    1. Ja det var verkligen att rekommendera Tina’s Event, får ni chansen så häng på! Vi cyklar och njuter i fulla drag😎👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close