Vilodag 😎 Lördag

Idag blev det ingen cykel för mig, jag gick istÀllet en promenad till playa Flamenca utefter havet och tillbaka, ca 10km.Tycker det Àr sÄ trÄkigt att dom plockat bort dom trevliga kioskerna utefter stranden! Med min enkla utbildning sÄ förstÄr jag verkligen inte hur det kan vara bÀttre att plocka bort kiosker som har dragit otroligt mycket folk under större delen av Äret! Har det inte varit bÀttre att avsluta kontrakten och sett till att ordnat nya kontrakt sÄ att kommunen fÄtt in pengar frÄn verksamheten, det var ju fullsmockat med mÀnniskor dÀr jÀmt!

Jaja…det Ă€r som det Ă€r! 😳

PĂ„ eftermiddagen sĂ„ chillade vi i vĂ€ntan pĂ„ en hyrbil frĂ„n Heike, blev en kopp kaffe nere vid havet! Till slut kom hon med vĂ„r lilla hyrbil, perfekt! Vi rattade upp till Jysk pĂ„ en gĂ„ng och köpte ett nytt vardagsrumsbord. Sen körde vi runt och kollade pĂ„ omgivningarna innan vi Ă„kte till El Altet och hĂ€mtade Nennas bror, det var en sĂ„Ă„Ă„Ă„ trevlig upplevelse att Ă„ka dit, sitta och vĂ€nta och veta att vi skulle Ă„ka tillbaka igen till Torrevieja 😜

Annons

En reaktion till “Vilodag 😎 Lördag

  1. HĂ„ller med om att det Ă€r synd att strandbarerna Ă€r borta. Perfekt att ta lite svalkande dryck nĂ€r orken tryter đŸ˜ŽđŸ„‚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close