Domingo

Domingo, idag tog vi oss en liten cykeltur upp till San Miguel, vidare ner mot Pilar de la horada utefter kanalvägarna, vidare förbi Lo romero och tillbaka efter Rebate och Torremondo, fikastopp i Torremondo!

Sedan bar det iväg runt dammen och ner utefter kanalvägarna mot Los Montesinos och vidare hemåt, blev en lugn tripp på ca 85km 🚴🏻

Efter att ha duschat och fått i sig lite mat och dryck så åkte vi till La Zenia för att handla….😳 men det var stängt! Tydligen så får dom inte ha affärerna öppna varje dag eller nått sånt? Vi promenerade runt en sväng och drog sedan till Los Montesinos och fikade! Sedan hem och laga till en jätte kyckling som jag köpt, blev hur gott som helst….det var ju jag som gjort det 😜 sen inväntade vi mästarnas mästare, fick dock inte över det på tv’n så det fick duga med paddan👍

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close