Lunes, cykel och shopping

Idag blev det en fin cykel tur med gubbarna Peter, Micke och Tomas. Vi åkte mot Torremondo och vidare mot Santomera, men vi svängde av innan upp mot Cabeso de la plata, en fin liten klättring upp till toppen, sen vidare ner mot kusten och kanalvägarna hemåt över San Miguel, 95km blev det!

Vi slappade och käkade(jag i vilket fall) i solen på balkongen, sedan åkte vi till La Zenia igen för att shoppa lite, Tomas och jag hittade lite att köpa men inte Nenna😳 sen var vissa så Otroligt trööööööötta så vi åkte hem och värmde lite mat… Tungt att ha semester😂😂😂 Ps…det var inte jag som var trött!

Annons

2 reaktioner till “Lunes, cykel och shopping

  1. Finns väl en risk (chans) att det blir mer shopping så att alla känna sig nöjda med lite inköpta prylar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close