Fredag och lördag i Torre..

Fredagen tog jag det lugnt, svågern var ut och körde 110 km men jag tyckte jag fått ihop tillräckligt med mil på cykeln denna gång! Så det blev lite promenader in till hamnen vid piren, tog inga kort för jag kunde inte bestämma på vilka båtar jag skulle knäppa! båtar? Det heter väl kanske fartyg när dom är så stora som dom är där, vilka bjässar! Och många miljoner blir det som ligger där och guppar!! Det finns mycket rikedom i världen?! Och förtvivlat mycket fattigdom….jag och min fru hör till dom som är rika…i ett mer globalt sammanhang! Vi är också rika på kärlek och har turen att ha många barn och barnbarn❤Tacksam💕

På hemväg så tog jag ett kort på höghusbygget ovanför parken bredvid kanalen, får se vad det blir av detta?

Jag blev sittande vid Bar La Playa på baksidan av Dial Prix efter promenaden, det drog ihop sig till fredagsspelning vid baren bredvid, ML kom också ner så vi tog in lite Tapas som vi åt i solskenet.

Min cykelpolare Ulle och hans fru kom dit också så vi fick en fin pratstund med soft musik i bakgrunden, solen försvann dock till slut och vi fick packa ihop och dra oss hemöver, inte så långt för någon av oss…

Här hyrde vi cykel till svågern lördag-fredag för 100€ deposition 100€ bra pris! Giant kolfiber med ultegra…

Det har blåst otroligt mycket under denna vistelse och varit lite molniga dagar med inslag av regn, men vad gör det😎

Vid Accequinion stranden är det oftast lugnt och skönt…

Blev en sista Tosdada vid hemma baren Milano…

Jamen då kom vi äntligen hem efter flygresa och bilfärd, strax efter 3 på söndag morgon….

Jo jag sa ju det att vi är rika! Tacksam över att få vakna upp i detta soliga, tysta landskap tillsammans med min underbara fru, det är lycka och stor rikedom…

Annons

2 reaktioner till “Fredag och lördag i Torre..

  1. Ledigheten går för fort. Ser framemot den dagen man bara bokar en enkelbiljett 👍
    Tillsvidare har vi vår resa i mitten av April att längta till
    Ha det så bra i snöriket ☃️❄😊

  2. Yes…ser fram emot det också men med blandade känslor för troligen innebär det att vi har blivit så gamla att vi kan ta pension😳😊 skulle ju vara trevligare för min del om jag kunde välja redan nu vad som ska hända och när😜👍😎🇪🇸 Men så är det…vi får njuta så mycket vi kan på båda håll! Ha det så bra…nu blir det stiltje ett tag i bloggandet👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close