Hemma i Långängarna…o nu är det påsk!

Hemma i vardagen igen med allt vad det står för, jobb och slit igen, men otroligt fint vårvinterväder har vi haft men satan va kallt! Kan vi få lite värme nu!!

En del av våra kära klagar över att det är kallt? Dom bor på Cuba och klagar över kylan! Det är min son Andreas, hans fru Maria och deras underbara son Jack som skall tillbringa minst sex månader där, troligen blir det längre! Dom har det toppen där och jag skulle verkligen vilja åka dit och hälsa på dom, vi får se! Maria pluggar spanska och Andreas styr upp sitt företag som anordnar boxningsresor till Cuba….och Jack han upptäcker världen!

Själv så försöker jag hitta stunder till kontemplation:) stunder i vårsolen är fantastiska…Jag och Doris!

Vi fick besök av Signe och Caroline i vår lilla stuga! Lova fyller ju tre år så bullar skall bakas, tur morfar får hjälp!

Första gången jag träffade Lova så tog jag denna bild, hennes lilla fot i min stora hand…och nu fyller hon tre år!

Lovas lilla syster Alma tas omhand av Lucia, vår goa spanjorska!

Lova’s mor och syster med knodd…

Min syster Kristina med lilla Alma

Prinsessan Lova själv i födelsedagsklänningen…

Min grabb Mattias med sitt busfrö! Dante som är helt underbar, lugn och fin som en stor hund skall vara…Rottweiler is the shit! Men Doris är måttligt imponerad!!

Kalasen och barnbarnen avlöser varandra när vi är så många, kalas nr 2 blev av under söndagen, ser ut som tröttheten redan har tagit sitt pris hos en del!

 

Annons

4 reaktioner till “Hemma i Långängarna…o nu är det påsk!

 1. Visst är vår-vintern fin även fast jag gärna skippar ”vinter” delen av ordet
  Vilket äventyr med Cuba. Kul för dem och jag hoppas ni kan åka dit om ni vill 🙂
  Skönt med ”kortveckor” nu innan vår resa. Tiden går fortare då 🙂
  Önskar er en fortsatt bra påsk
  Annica & Christer

  1. Hola! Glad påsk till er också. Trevlig blogg ni har, var in idag och kikade! Vi skriver inte så ofta nu för tiden, jag tänker att det är trevligt för oss att ha bloggen som en liten dagbok för våra spanienresor mestadels, kul att gå tillbaka ibland och kika vad vi gjorde! Lite klurigt att förstå sig på wordpress ibland, funkar inte riktigt som jag vill😜 vart någonstans har ni ert paradis i Spanien? Jag hittade inte nått inlägg från era Spanien resor, får kolla lite bättre! Trevlig helg på er👍

 2. Glad påsk på er😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close