Long time no see..

Hola! Det var väldigt längesedan jag skrev någonting i bloggen så det får bli några rader nu när jag har tid… just nu!

Ja vad har hänt i vår lilla värld här i Årsunda? Vi har fått en till liten ”kotte” till vår härliga barnbarnsskara…Lilla Ruth har kommit till oss, 2 december -19. Nio BB tillsammans nu 🙂

Jag har utbildat mig till massageterapeut på Axelsons i Stockholm under hösten -19. Pendlade ner under hösten, hade tur att jag fick slagga hos min dotter i Sollentuna under tiden, var trevligt att få vara så mycket med henne och familjen.

Min anställning på Sandvikens kommun avslutades i Februari -20. Jag hade dock turen att få en anställning som massör på kommun under våren -20, toppen jobb, roligt och lärorikt, men som alla vet så tog det slut i April då restriktionerna slog till pga Covid-19. Jag har kört på med massage hos min son som äger http://www.bodyvision.se ett gym där han är personlig tränare.

Samtidigt så har vi byggt ut vår lilla stuga som vi bor i så nu har vi fått ett riktigt badrum!! vi har kunnat flytta tvättmaskinen till sin rätta plats och bytt ut den mot en diskmaskin i köket, vilken vardagslyx det är 🙂

I och med utbyggnaden så blev det ett till litet rum tillgängligt som vi tänkte ha till extrarum/gästrum. Just nu så har jag istället min behandling där för mitt nystartade företag http://www.massagepraktiken.se det känns toppen att ha behandlingen hemma.

Vad det gäller Spanien och vår lägenhet där nere så längtar vi ner nu då vi inte varit dit sedan årskiftet 19/20… vår resa ner i April blev inställd pga Covid. Vi planerar att resa ner inom kort, men håller oss uppdaterade om vad som händer med pandemin. Så tråkigt och svårt att greppa detta osynliga hot som finns bland oss alla, vi har här i Årsunda inte drabbats så mycket vad jag vet, livet har rullat på.. inte som vanligt…för vi håller ju distans och undviker platser med mycket folk men samtidigt är det svårt då vi har så många barn som vi träffar, i början så var vi väldigt försiktiga och träffades ute mycket men nu har vi släppt lite på det, på gott och ont.

Vi hoppas nu bara att vi kan få möjlighet att åka ner till Torrevieja igen för att kolla läget i vår lilla lägenhet och om någonting har blivit gjort åt sprickorna i grannens balkong ovanför oss! Så här länge har vi aldrig varit ifrån Spanien tidigare, har kännts konstigt, men som det ser ut i världen just nu så är det inte ett stort problem, huvudsaken är att vi alla får vara friska och klara oss ifrån det osynliga hotet som Covid är.

Thats all for now..

Annons

5 reaktioner till “Long time no see..

 1. Ser att min kommentar inte gick fram första gången.
  Hoppas verkligen ni kan resa ner snart igen 🙂

  1. Hejsan Annica! Ja vi hoppas ju att vi ska kunna åka ner om några dagar, men vi får hålla koll på vad som händer i Europa! Vi har planerat detta så länge. Hur ser ert resande ut? // Mvh M&M

   1. Vi bilade ner denna höst igen. Känns bra (och tryggt) att vara här igen. Ingen trängsel där vi bor.
    Håller tummarna att ni sitter i solen om några dagar 😎🌞

 2. OK låter gott! Ja vi har i alla fall börjat packa inför resan nu i alla fall 🙂 Kommer jag ihåg rätt om ni bor ganska nära Villa martin eller är jag helt ute o cyklar…Igen 🙂 eller var det Playa Flamenca ?

  1. I Zeniamar bor vi 🙂
   Tror det tillhör Playa Flamenca men jag lär mig aldrig det 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close