5:2 metoden

Ja visst ja.. Jo jag har också halkat in på 5:2 metoden, kan inte komma med några stora utsvävningar och analyser om det än men jag är förvånad att jag klarar av det så pass galant 🙂 att skippa så mycket mat och ätande under veckans två dagar..måndag och torsdag i mitt fall.

Jag tror att det kan vara bra för kroppen att coola ner sig lite under några dagar, få vila lite.. Jag som har ätit mycket och hela tiden 🙂 jag började fuska med att använda mig av modifast påsar, går väldigt bra och enkelt!

Nu har jag precis käkat sallad och stekt bacon som ett komplement, lite krångligare kan jag tycka men man lär sig nog med tiden… Alternativet vissa gånger kan ju vara att köra efter metoden att man äter mellan kl 12,00 och 20,00 under dagen och fastar till 12,00 igen dagen efter..

Återkommer med analyser så att intresseklubben kan gotta sig och anteckna över detta ämne.. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close