Torsdag 28/11

Idag är det torsdag, en underbar dag, solen skiner.. Men det blåser storm ute.. Får ta det med ro inne i stugan..
Jag åkte ut i går kväll efter att ha umgåtts med min son mattias, vi var på badhuset och tränade och bastade, sen åkte vi och tog en bit mat 🙂 väldigt trevligt! Men kan med facit i hand konstatera att jag nog gjort en hel del övningar som jag vanligtvis inte brukar göra.. Jag hade väldigt svårt att få på mig strumporna i morse 🙂 stel som ett kylskåp! Känner mig just nu som en riktigt gammal morfar 🙂

Han är stark grabben..:) mina ben fick hänga rakt ner dom!!
Han är stark grabben..:) mina ben fick hänga rakt ner dom!!

Det var stjärnklart i går kväll när jag kom ut, härligt att stå i mörkret och titta upp mot himlen och se vintergatan.. Galaxen där vi bor 🙂 sen att det finns miljoner/miljarder andra galaxer där ute kan ju få en att gå igång riktigt i tankeverksamheten.. Vad liten och obetydliga vi är i allt det stora men ändå så otroligt unikt att vi får vara en del av detta 🙂 det tycker jag är så fascinerande! Man blir liksom ödmjuk…

Spännande ställe vi får vara på...
Spännande ställe vi får vara på…

Som sagt så blir det mest stugsittande idag, jag gillar inte blåsväder 😦 men det är fint att titta ut 🙂 har försökt fått nån ordning på mitt elkontrakt där nere i spansklandet.. Efter många försök till att få dit rätt siffror på elbolagets hemsida så lyckades jag skapa en inloggning så jag kan komma åt min elräkning hemifrån 🙂 verkar mystisk den första elräkningen.. Har hört att det är dyrt med el i Spanien men det måste väl finnas gränser?
Klöverängen för inte så många veckor sedan...
Klöverängen för inte så många veckor sedan…

I skrivandets stund så har jag fått sms från min dotter att dom var på väg in för att kolla om det är på G… Med lilla Signe 🙂 är det idag som hon skall komma?
Nu har mörkret smygit sig på och jag sitter i skenet av brasan och skriver.. Har pratat med dotter och dom är hemma igen… Bara att vänta ett tag till då.. 🙂 spännande!

Annons

En reaktion till “Torsdag 28/11

  1. Ja, väntans tider är och känns alltid långa och särskilt för en morfar/mormor. Jag tyckte det i alla fall. Men när William var klar med sitt liv i magen så kom han till världen. Och tror ja, på rätt dag…Vad som nu är rätt? Slönt med stugsittarliv och egna tankar. Och visst är naturen fantastisk?
    Visst är elen dyr i spansklandet, men du får titta noga. Vet att den fasta kostnaden är hög och sedan tilkommer kostnaden för förbrukningen.
    Hoppas du kommer förstå den första elräkningen. Vi har gjort det idag…EFter visst pyssel.
    Ha det fortsatt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close