Fredag, jobb o 5-2

Ja nu suger det riktigt i tarmen kan jag säga 🙂 fastedag i dag, det går bättre i alla fall när man har nått för sig tex jobba! Dagen går helt perfekt, det är nu när man kryper ner i bingen som det känns.. Men tänk va många som känner så här ständigt..går med tom mage! Idag blev det god sallad med räkor, ägg och lite grönt..
image
Den smakade gott efter en liten cykeltur på trainern framför teven och spänningen i hockey matchen..där nitade vi dit dom riktigt! Fast första halvleken tyckte jag att det vimlade av finnar på plan? Gick ju vägen till slut 🙂
image
Då blir det till att tampas mot Kanada på söndag.. Undrar om man kan få se matchen? ska ju jobba också 🙂 Annars så har snön vräkt ner idag..som tur är så är det ganska milt ute så den blir nog inte långvarig..snön alltså!
Tänkte på det idag när jag skottade bort snön från uppfarten.. Undrar vad dom gör där nere i spansklandet nu? Inte fan skottar dom snö i alla fall..
image
läste att det var torraste vintern på 33 år där nere och rekord tidig vår? Skönt och trevligt..jovisst! Men är nått fel? Känns nära till hands att tro så! Allt blir så extremt! Läste också nånstans att nästa år kommer det att bli kallt för solens aktivitet är så låg? Nog om profetior nu 🙂 jag gillar värmen bättre än kylan och längtar ner nu 🙂 längst ut på vänster kant håller vi till på bilden under 🙂
image

Annons

5 reaktioner till “Fredag, jobb o 5-2

 1. Hej på Er!
  Visst är det konstigt att man längtar ner till Torre hela tiden. Någonstans längst till höger bor jag på mitten av bilden. Ha en bra helg.
  Kram/A-K

  1. Hola AK, nä d är inte konstigt 🙂 att vi längtar ner.. Det är ju så underbart! Roligt att se lite översiktsbilder.. Ca en månad kvar nu 🙂 tills torre! Ha det gott..

 2. Nej då, här skottas det ingen snö. Vi njuter bl.a. av sol, knallblå himmel, fina cykelturer, god mat och dryck och trevliga vänner. Försöker träna in mig på lite spanska också. Och lite måålning och hemmapyssel med diverse växter och annat blir dte också. Saknar inte snön eller kylan det minsta.
  Räcker med att lyssna på OS. Skall se om jag orkar upp till 5 milen i morgon. Bosse gör det, men tror inte direkt på Sverige. Men hockeyn kan vara mer spännande….
  Ha det gott hemma också….
  Snart är ni ju här!

 3. Nej nej…sluta nu Ditte 🙂 blir så avis! Haha… Så härligt ni har det..fortsätt så 🙂 sitter själv framför teven och femmilen nu.. Blir svårt tror jag också..men men? Hockeyn blir spännande…ha det så bra där nere..

 4. Hej! Extra intressant läsa er blogg, Christian ska börja med 5:2, han måste komma i mera bra form om det blir utlandstjänst igen, framöver. Jag försöker läsa in mej på faste-recept så att jag ska kunna fixa rätt i matlådan!

  Ja, det är så trevligt att se bilder från Torre! Dock finner jag inte igen mitt hem på denna Torre-bilden, Palangreviken, Palangrekurvan blir lite mer åt höger. Inne hos Preciosa kan man ha tur och känna igen sig! :-))

  Tyvärr dröjer det till 7 maj innan jag får fara ner igen. Nu har vi hittat en Fontanera i alla fall. Vi hade frågat firman som målade åt oss, och det gjorde de ju riktigt bra och billigt, men snacka om manana att svara på frågor, så vi hann ju fråga två till om priser, innan de vaknade till liv…
  Men de hade bästa priset.
  Är även intresserad av Preciosas systers badrumskillar. Vi ska ändra i båda badrummen, vad det lider. Önskar ett handikappanpassat duschutrymme och vill även ha en sittbastu för två, med infraröd värme. Oj, vad planer man kan ha…Härligt att ha något att längta till!

  Salut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close