Soff-mys

Mats jobbar dygn och jag ligger här i soffan med paddan på magen. Fantastisk grej, mycket roligt att greja med. Tiden går fort när man ska läsa alla bloggar och testa nya appar… tiden är ju en bristvara när man jobbar heltid. Måste berätta om en kille som har desto mer tid som pensionär 🙂 Mats morbror som är 85 år har köpt sig en padda. Fantastiska människor morbror Börje och hans fru Gunilla. De grejar och fixar och lär sig nya saker varje dag. När jag fyller 85 år så hoppas jag att jag är lika sugen och nyfiken på livet som Börje och Gunilla.

Morbror Börje
Morbror Börje

Annars ligger jag mest och längtar ner till Torrevieja och vårt nya semesterhem. Vi flyger endast med handbagage den här gången… billigt och enkelt med Ryan Air. Vi får väl se när vi kommer ner vad vi behöver göra för inköp… spännande när vi inte har en aning om vad som finns i lägenheten… har säljarna plockat med sig allt? :/
Tänk ifall det är helt tomt?!
Tänk ifall det är helt tomt?!

Jag kommer ju att fira min 50-års dag nere i Torre. Tänkte fly allt vad bull- och tårtbak innebär… har liksom tröttnat på att fylla år! Jag blev ändå glad ändå när brorsan med frun och min far berättade att de skulle dyka upp i torre under vår andra semestervecka.

Pappa min med sina systrar
Pappa min med sina systrar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close