Några rader från Kungsgården

Igår onsdag… hände inte mycket 🙂 jag hade tänkt gått på badhuset och träna lite för att sen avsluta på relaxavdelningen med bastu i lugn och ro… Men men, jag hade inte tänkt på att det var höstlov och det fanns inte en enda parkeringsplats åt bilen att få tag på så jag åkte hem istället och tränade hemma 🙂 gick bra det med… det är så skönt att gå på relaxen, det är lugnt och tyst, bara lite soft musik i bakgrunden… får bli en annan gång!

Herrgården i Kungsgården ... Tror den är till salu om någon är spekulant ..
Herrgården i Kungsgården … Tror den är till salu om någon är spekulant ..

Dagen fortsatte i lugnets tecken med promenader i Doris sällskap och med en ljudbok i öronen.. Dimma över Darjeeling av Mikael Bergstrand… Trevlig och underhållande bok… Blir nått speciellt med en bra uppläsare 🙂

Lilla Doris ... Är sugen på choklad... :)
Lilla Doris … Är sugen på choklad… 🙂

Sent i går kväll så satt min fru och kollade på resor söderöver till julen.. Hon kollade på enkel resor från Spanien och hem.. Hittade för 385 kr ?? Slå till skrek jag och hon började att knappa in en bokning… Precis när hon skulle trycka på sista knappen så hörde jag ett.. Va faaan… Det är ju i euro! Bara att logga ut och glömma 🙂

Los naufrago's stranden
Los naufrago’s stranden

Blev ju en hel del ändå?

Idag torsdag.. har jag varit på en väldigt bra föreläsning tillsammans med mina arbetskamrater.. Det var Pelle Sandstrak ”mr Tourette ” som pratade… jag kan varmt rekommendera honom till alla människor, väldigt rolig, galen och tänkvärd föreläsning som kanske kan få oss att gå bortom det inlärda och tänka lite utanför ramen.. Våga vara lite galen och ifråga sätta vad som menas med ”vanlig” och ”normal” jag skrattade så tårarna sprutade på mig… Kanske kom det en tår av eftertänksamhet och sorg ibland också 🙂 men mest glädje!!

www.pellesandstrak.com
http://www.pellesandstrak.com

Väl hemma blev det lite micro uppvärmd ärtsoppa.. Mums 🙂 lite vila och senare hamnade jag på trainern 30 minuter.. Bastu på det 🙂
Senare på kvällen så fick vi besök av lilla Agnes och hennes föräldrar… Trevligt 🙂

Agnes
Agnes

Ha det gött allihopa// Mats

Annons

7 reaktioner till “Några rader från Kungsgården

 1. Trist med dyra flygbiljetter! Förstår att hustrun blev förb.. på priset i euro. Men jag tror att tittar man in varje dag så går det att fynda. Air Berlin kan ha bra priser. Vi tänker på att titta på enkelbiljetter också, alltså åka med ett bolag ut och ett annat hem. Så blir det nu i november och sedan får vi snart boka in oss för vårens resor, pensionärer som vi är.
  Har också hört Mr Tourette och tyckte föreläsningen var toppen. Men visst kom det en och anna tår. (Har jobbat mycket med tourettelever samt kombo med ADHD.)
  Mycket träning! Är det inför julmaten?
  Och Agnes med föräldrar på besök; så mysigt. De är för goa de små liven.
  Ha det gott!

 2. matslarsson2013 1 november, 2013 — 21:36

  Hej Ditte 🙂 jo bara att fortsätta bevaka flygstolar !
  Jag ska cykla Vätternrundan för tionde gången tillsammans med min son och hans sambo… Därav träningen.. Och så får jag ju svårare att hålla matchvikten annars 🙂 Om vi nu får några platser? Brukar försvinna på 10-15 min! Trevligt med spontanbesök så där av en liten snarkande Agnes 🙂
  Ha en trevlig helg

 3. Hej!

  Vad söt hon är Agens, en riktig liten docka 🙂

  Ja 385 kronor var ju billigt över jul och allt, men när det sen var i euro…. 😦
  Smidigt att kunna flyga ner när man har lite tid över. Vi kör alltid bil och det kräver ju lite mer planering. Min man vägrar att sätta sig i ett plan.

  Ha en trevlig helg
  Ami

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hej Ami.. Smidigt med att flyga men ett jäkla pusslande och letande efter billiga flygbiljetter.. Men roliga bekymmer 🙂 ok ni åker bil! Hur långt är det ner för er? Vi har väl ca 75 mil bara ner till er om jag inte minns fel.. Har kursat en del på banskolan i Ängelholm, fast då åkte jag tåg..juu.. Ha det bra // Mats
   ps, viktigt att kolla texten innan man sänder iväg den? 🙂 Så här blev texten jag skrev ovan om Ängelholm : Har kursar en del på banksillarna i Ängelholm, fast då kåta jag tåg..juu..

 4. Låter mysigt med relaxavdelning…Väntar med spänning på när det blir nytt badhus i Umeå…det är inte så relaxigt det som är nu, vid bastun…Måste ju även inspektera Torreviejas simhall! Fin hund!

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hejsan Tina… Ska bli trevligt att kolla upp Torres simhall, vi gick förbi där senast vi var nere.. Vi skulle leta oss till Carrefour.. Men vi gick lite fel 🙂 ha det bra där uppe i Umeå // Mats

   1. Hej! Ja, den ska vi med besöka! 🙂 50 meters bassäng är man inte bortskämd med. Vi har farit förbi den i Torre, men tack vare spanienforum och vår kära Preciosa har man ju ganska stor koll på vart det mest finns, redan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close