Födelsedagsfirande i Kungsgården

image
Idag har varit en alldeles underbar dag! Vi har haft nöjet och äran att fått haft Signe och Caroline som nattgäster.. Underbart! Och inte nog med det..!! Idag fyller mina två kottar 22 år.. Tänk vad tiden ramlar iväg fort, vuxna har dom blivit med råge nu 🙂
image

..det blev hastigt och lustigt så att vi skulle vara hos oss idag, och kanske det var bra ändå med tanke på att vi blev ca 20 st och dom bor inte så stort om man säger så! Det roliga med det är också att min kära gamla mor också kunde komma ut och träffa sina barnbarn och sitt barnbarnsbarn… Blev det rätt det där?
image

Tror det! Vi har haft en jättetrevlig em med mycket godsaker som mina barn med sambos har bakat.. Nu känns det bara helt skönt att sitta o slappa i soffan ett tag..och vi har också fått förtroendet att vara barnvakt några timmar åt vår lilla groda Signe..mamma var nog lite nojig när hon åkte iväg, får se hur länge hon vågar stanna borta..:)
image
image
image

Annons

8 reaktioner till “Födelsedagsfirande i Kungsgården

 1. Vad trevligt att fira barnen De vuxna, men barn är alltid barn. Och vad många ni blev om firandet. Lite extra mysigt också att rå om Signe på egen hand.
  Önskar er en fortsatt fin helg.

  1. Hola Ditte.. Jo barnen är ju alltid våra barn, hur gamla dom är är 🙂 vi blir ofta många o det är trevligt.. Tänk att få äran att agera barnvakt 🙂 hon har mailat några ggr 🙂 Ha det så bra nere i torre nu// Mats o Nenna

 2. ¡Hola Mats!
  Är dom tvillingar alltså? Eller fattar jag fel? Ja det var ett kalas som heter duga. Tårtan hade jag gärna ätit på 🙂 Roligt att mor kunde vara med också! Kram P ♥

  1. Hola P.. Jopp..tvillingar är dom 🙂 blir oftast många när det ska till.. Jättekul att mor kunde komma.. Hon blev så glad över det..ha det så skönt i ditt rena landskap…Mats o nenna

 3. Hej!
  Det där är vad jag kallar kalas det! Stor tårta, bullar, kärleksmums, chokladsnittar, rån, muffins, (neger)bollar m.m. Kul att ni har möjlighet att träffas så många samtidigt. Nu för tiden, i vårt globala samhälle, är ofta många av barnen utspridda världen över vilket kan vara lite trist.
  Ha det!
  rocio

 4. Hola Rocio.. Det är trevligt att träffas o det blir ju bara fler o fler 🙂 mycket socker blev konsumerat under helgen, ska vila ett tag o sen sätta mig på cykeln..”inne” det är ju så jäkla kallt ute! Men ni har väl värme så det räcker? Uppåt 30 grader..:) härligt..// Mats

 5. Ojojoj vilket kalas! Så bra att ”barnen” har med sig kaffebröd. Tårtan såg smarrig ut. Tycker Signe är lik sin morfar.
  Kram/A-K

  1. Hola AK, ja men visst är hon lik mig:) Hon är så go o snäll..meningen var ju att dom skulle ha detta kalas hemma hos malin? tur att dom ändrade sig i sista stund..men allt var fixat o klart i kak o bull väg..Malin tycker om att fixa o dona med sånt..Ha det så gott AK, // frun hälsar också..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close