Äntligen fredag..

image
Får bli en kortis idag..
Så kom då äntligen fredagen..jobbat o slitit i flera dagar nu 🙂 helg och med den så kom min flicka Caroline och hennes lillgroda Signe på besök..Så idag har jag då fått äran att få haft fredagsmys med stockholmarna.. 🙂 och födelsedagen för mina andra kottar är nära nu 🙂
annars så har lugnet nu lagt sig på jobbet och med den så infinner sig förhoppningsvis arbetsron igen.. Cyklade till jobbet idag, det var kallt men fint när jag for iväg i morse..solen sken 🙂 ha det gott..
image

Annons

2 reaktioner till “Äntligen fredag..

  1. Hej Mats!
    Vad roligt med besök av lillgrodan. Så söt! Ja och slit och släp igen…Du hade fina dagar nere i Torre så du kunde hämta krafter. Jag har sol in i min lilla lya här uppe nu. Kanske blir regn men lugn och ro är också bra 😀
    Kram P ♥

    1. Hej P.. Välkommen till gamla Svedala 🙂 hoppas du får lite lugn o ro nu ett tag..kramar från oss alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close