Helg igen..

image
Tog mig en cykeltur in till stora staden sandviken idag..fredag idag och vad händer då? Jo naturligtvis marknad! Precis som i torre?. Jag lunchade med min älskling som kunde slita sig från jobbet en stund, jag var upp en sväng till vårat prisbelönta bibliotek också..
image
Handlade lite kläder också..inte ofta det händer:) slog till på två jeans och två skjortor..nu ska jag väl klara mig ett tag? Handlade också något fint till min lillgroda Signe..en jättegullig liten ryggsäck för fina strövtåg med morfar i naturen..
image
Cyklade hemåt igen, bara en mil så det går fort att komma till kungens gård igen..tog en bild på vårt centrum.. Coop nära affären och pizza affären i bakgrunden..blev en dålig bild men men..
image
Vi kom iväg ut till vårt andningshål ute i Långängarna, frugan tog sig för med att kratta och plocka lite..avkopplande sysselsättning i solen..jag plockade ihop en sallad med lite kyckling som vi ska avnjuta framför tjock tv’n 🙂
image
Älsklingen åker ju till Torrevieja snart! Jag satt och slö kollade lite på paddan och hittade till norwegian’s sida.. Och vad hittade jag! Jo en resa för 551kr till torre..jippi! Jag bokade direkt.. Nu gäller det ju att få semester också 🙂

Annons

10 reaktioner till “Helg igen..

 1. Låter som en väldigt bra dag! Och nu har ju Norwegian rea så vi har också bokat in lite i maj och juni. Snart betalar de kanske för att man åker. Gillade verkligen Signes ryggsäck. Skall ut och leta när jag kommer hem. Har två småkottar som nog vill ha var sin.
  Njut av helgen i naturen! Hoppas det blir lite vårkänsla även hos er.
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte, ryggan var verkligen liten och söt.. Perfekt för lillgrodan! Hittade den på team Sportia.. Men finns nog på fler ställen? Fantastiskt hur låga priser dom kan sätta ibland..men det är ju lockpriser för att få igång resorna…nytt plan som lanseras tror jag..dom har nog full koll på prissättningen 🙂 ha det så gott..Mats

 2. Tänk så billigt man kan flyga…..För den som nu gör det 🙂 Det går inte ens att locka Patrik med det billiga priset…..
  Men vilken fin ryggsäck till lilla Signe, den kommer hon att bli glad för 🙂
  Ha det bra!

  1. Hola Ami, förstår att priserna inte lockar Patrik…men det är helt sjukt så billigt det blir ibland..men jag antar att dom har en plan för detta:) ryggan var så fin..ha det så bra

 3. God morgon!
  Ja det går verkligen att åka billigt numera med både Norwegian och Ryanair. Perfekt för oss ”panschisar” som kan välja avgångar hur vi vill. Ja, jag vet att ni inte är där ännu, men snart så står ni också där och undrar varför alla era kompisar plötsligt ser så gamla ut.
  Ryggan är fin om än lite för stor ännu. Men ”time flies” som dom säger i Njo Jork, och snart sitter den som en smäck på lillgrodans rygg när hon är i skogen med morfar och kollar på alla kuliga skogspinnar och myror.
  Ha det bra!
  rocio

  1. Hola Rocio.. Ja visst är det otroligt va alla blir gamla..runt omkring en 🙂 och själv så….hmm..? Måste va någon intro av nytt plan som är på G för norsken nu? Det var jätte dyra priser över juni/ juli.. Plopp.. Så fanns det billiga för ca 299kr mm…? Dom har nog en agenda som är genom bearbetad in i minsta detalj flygbolagen, så dom ska få in så mycket stålar som möjligt..men man kan ju undra? Apropå ryggan..den såg stor ut på bilden men är så liten så…men Signe är ju liten än hon också..blir bra den om ett tag..där kan man verkligen snacka om snabb förändring! Ha det så gott så hörs o syns vi..

 4. Otroligt vilket pris! Synd att man redan bokat resa. När åker Du ner?

  1. Fick tag på en resa i maj..och i juni/ juli…

 5. Undrar om jag ska köpa en sån rygga till lilla Astrid till de kommer och hälsar på farmor i slutet av maj.

  1. Hittade den på team Sportia..men finns nog på andra affärer också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close