Signe Helg 8-10 Augusti..

image
Signe och jag tar en selfie, hon ser fundersam ut för det blev en massa kort tagna innan hon fick komma ner på gräset igen..

image
Doris är ju med på det mesta och vill gärna hålla reda på flocken, hon gillar barnen och det känns så tryggt och skönt..

image
Här är Signes föräldrar på väg ut första kvällen, en liten kortare tur för att checka av om morfar fixar biffen 🙂

image
Tur att Doris är med på det mesta för ibland blir det hårda tag och nypor som erbjuds..Doris muttrar lite på hundars vis om Signe blir för närgången..

image
Klart att morfar fixar biffen! men det är tusan så svårt att få till det ibland för hon far omkring som en hal ål..

image
Morfar och grodan ute på promenad ner till lekparken, vi hittade en gunga som Signe kunde sitta i, det var roligt tyckte hon…

image
Titta vilka vi hittade nere vid lekparken! Tove och hennes mamma Christin (hmm som någon observant läsare noterat så var ju inte Tove med på någon bild, hon var väl i lekparken just då 🙂 det var ju bara Signe på bilderna!) .. och bonus mormor till lillgrodan Nenna, ja hon är ju mormor till Tove också 🙂 Dom hade plockat ihop litet av vårt överflöd 🙂 för att sälja på en loppis som hade ordnats i området..men undrar om dom inte kom hem med mer grejer än dom hade med sig…

image
Andreas och Maria kom ut i hast för att lyckas få sig en dos av lillgrodan Signe.. dom firar själva bröllopsdag och skall åka iväg och fira detta, sen fyllde ju också Maria år så det blev ju dubbelt firande 🙂 Hon fick en gammal vegetarisk kokbok av mig, det stod mycket konstigt i den 🙂 Den var från 1923.. saker och ting har ju ändrats..

image
Höjdpunkten var nog ändå att jag och lillgrodan Signe fick åka och hälsa på gammelfarmor..det var väldigt uppskattat..hmm undrar om det heter gammelfaster? ja hur som.. min syster Ingrid var där också 🙂 Känns så skönt att min mor hinner med och kan träffa barnbarnsbarnet Signe..

Annons

6 reaktioner till “Signe Helg 8-10 Augusti..

 1. Mysigt att du riktigt fått rå om Signe. Och kul att Doris vill var med och se att det går rätt till.
  Tänk så härligt för Gammelfarmor att få hålla Signe och vara med på ett hörn. Så viktigt!
  Ha det fortsatt bra med Signe, resten av barnen och alla andra.

  1. Hej Ditte, Ja du kan tro vad jag har myst…så otroligt roligt att få ta del av ett nytt liv och få chansen att lära känna henne lite på tu man hand…riktigt roligt att min mamma får chansen att få ta del av barnen också så mycket det bara går..ha det så bra..vi hörs o syns..

 2. Hej!
  Nu har jag problem igen. Är det inte Signe som figurerar på alla bilderna? Var är Tove? Kan du inte be alla era barn och barnbarn ha namnskyltar i handen när du knäpper kort? Det skulle göra det hela mycket enklare för en förvirrad 60+are. Och tänk inte tanken på att låta göra ett släktporträtt av er alla! Eller för resten, gör det, och sätt tydliga namn och ange släktförhållande på samtliga! Tja, det var bara ett tips från Sundsvall som håller på att bli lite svalare, tack och lov?
  rocio

  1. Hej Rocio, haha…ja va tror du jag har då med alla namnen och olika släktled och inte! Bra observerat ändå!! Tove var ju inte med på bilderna…bara Signe 🙂 När barnen var små så ropade jag alla barnens namn och alltid så hittade jag rätt till slut! 🙂 Har redigerat lite!! Tack Britta..det är svalt här också.. vi hörs o syns!

 3. Hej Mats!
  Signad vare helgen alltså 🙂 Sån liten sötnos 🙂 Och jag som är XX plus har inga släktproblem. Jag ser vilka som är vilka 😀
  Kram P ♥

  1. Hola P.. Ja det var en härlig helg 🙂 haha jo visst syns det att bara Signe är barnet på bilderna…men jag hade ju missat det själv då jag satte ut texten först…men som någon norrlänning R…. såg att det inte stämde så jag var in o ändrade i texten 🙂 är det varmt åt er? Kommer snart jag med! Hörs o syns…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close