Sommarstugaliv…semester…

En fantastisk sommarsemester börjar gå mot sitt slut..jag tycker vid ett första konstaterande att det har varit helt ok trots vädrets makter…jag gillar ju mest sol o värme men känner att jag fått spridda skurar av det ändå så det räcker…haha…spridda skurar 🙂

Vi..eller mest Marie Louise har plockat i huset, jag tycker att jag har plockat det jag behöver…cyklar, verktyg, friluftsutrustning och några sentimentala saker samlade i en låda…resten kan slängas tycker jag 🙂 en massa dukar o gardiner mm…….

Nu inväntar vi bara sista barnet ”Filip” som ska lämna boet och bosätta sig i en egen lya…1 Augusti ska det ske! Efter det så kan vi välja och vraka…slänga eller skänka bort prylar och saker…

Vi..eller jag! Har börjat att isolera ytterväggen på vår altan som ska bli en del av huset är det tänkt..jag är ingen kunnig snickare, men jag gillar den känslan av mindfuelness som infinner sig då jag snickrar och donar utan tankar på nått annat än projektet som ska fixas…blir nog fel gjorda som skulle fått ett proffs gråtfärdig…ibland blir jag frustrerad och irriterad då jag tappar självförtroende och inte vet hur jag skall göra…men hux flux så kommer det till mig på nått vis 🙂 Kanske genom Google eller youtube..brukar trots allt bli bra till slut.. 🙂

image image image image image image image

Cyklat på 29tummaren har jag gjort till och från och gillar det skarpt..men just nu så är det fokus på isolering av altandelen..Spanien och semester i Torrevieja får vänta tills i November då vi åker ner…men jag har ju garderat mig en vecka i aug/sept då Vueltan ska gå i mål i Torre…Hoppas jag! 🙂

”Gilla läget” och gör det bästa av stunden, känns det trögt och tungt en dag så gör ingen stor affär av det…bryt ihop och kom igen 🙂 filosofen har talat 🙂

Vi och jag kan bara konstatera att vi gillar..och trivs kanonbra i lugnet som finns i Långängarna…får väl återkomma med en ny recension om läget längre fram i höst  då mörkret har krupit in hos oss, för mörkt blir det, men desto tydligare ser man stjärnorna på himlen 🙂

Hasta la vista.. Och adios..

Annons

4 reaktioner till “Sommarstugaliv…semester…

 1. Hej Matte!
  Låter bra det där. Roligt att byta miljö, rensa och plocka. Gäller att kunna skiljas från saker 🙂 Gjorde samma en gång. Bodde i stuga på 40 kvm i 3 år. Gick hur bra som helst, hade kunnat bo kvar. 2 små andra hus fanns också på 10 och 7 kvm. Ser så fint ut där ni ska bo. Vackert!
  Är det Marie-Louise under altanen? Bygg inte in henne nu 😀 Se dig för hahaha…
  Ha det så bra och hälsa din gulliga fru. Lycka till med allt och som du säger…man kan bryta ihop och komma igen, något annat går inte 🙂
  Kram P ♥♥

  1. Hola P, bättre sent än aldrig! Jasså! Har du också bott smått 🙂 det är ingen konst, konsten är att släppa på prylar som man tror sig behöva hela tiden! Jo jag skickade in mm under altanen men hon tyckte hammaren var för tung så jag fick släppa ut henne igen…Ha det så gott // M&M

 2. Hallå! Roligt att läsa om hur ni har det. Och det har ni…Att flytta innebär ju också att rensa och tänk så mycket en samlar på sig. Och vad behöver man? Inte mycket! Men vad vill en spara? Kanske en del….
  Det ser lugnt ut där ni ska bo, men visst blir det bra.
  Och att bryta ihop och komma igen, det är jag också mycket för.
  Vi var ju i Torre fem veckor i juni och in i juli. men jag längtade hem sista veckan för det var alltför varmt för mig. Är glad jag är hemma nu. Gör inget alls att vädret inte är så somrigt. Vi tar en vända i september och reser med enkel biljett och får se när vi tröttnar.
  Ha det gott och lycka till med bygget.

  1. Hejsan Ditte, ursäkta sent svar! Det är fantastiskt lugnt och fint här ute, tyst så man kan höra en knappnål falla om kvällen 🙂 härligt för er att åka med enkel biljett, bestämma sig allt eftersom var ni vill bo! Härligt! Har varit mycket nu med flytt och renovering, men det blir nog lugnare nu 🙂
   Sköt om er och ha det så bra // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close