Jamendåvardetdagsförlitesolochvärmeigen😎

Upp mitt i natten, få i sig lite kaffe och på med kläderna och iväg söderöver! Väglaget var lite moddigt då det kommit lite snö under kvällen/natten, sen att köra i mörker är ingen höjdare tycker jag, men vi kom fram till slut! Vi parkerade på den nybyggda parkeringen P1 som ligger på vänster sida om E4’an på väg mot Stockholm, kändes lite fel att passera alla infarter mot Arlanda och sedan svänga av mot Rosersberg och köra tillbaka, men väl där så gick det smidigt och det fanns ett varmt hus att värma sig i i väntan på bussen.

Trött som en Gnu kom vi fram till Alicante och vi hann med 12 bussen, den går ju en gång i timmen vissa tider på dagen så, men det var skönt att få en plats bak i bussen. Väldigt mycket folk här nere verkar det som!

Avstigning vid busscentralen och sen den obligatoriska skrammelpromenaden längs trottoarer söderöver mot El Paraiso, vi stannade och käkade vid Alingi. Var lite blåsigt på väg ut och det var så skönt att få sätta nyckeln i låset och kliva in i lägenheten igen. Det blev en tidig kväll i paradiset! 

Idag Onsdag, så klev jag upp halv åtta för att göra mig iordning för en tur på cykeln tillsammans med Peter och Micke, dom har också åkt hela vägen från Sandviken till Torrevieja, just för att cykla! Det blev en tur med fikastopp på drygt tio mil…

Annons

4 reaktioner till “Jamendåvardetdagsförlitesolochvärmeigen😎

 1. Ni har ju nästan lika mycket snö som oss. Men bara nästan 😉
  Vad skönt att komma ner en sväng även om det är ”kallt” med Spanska mått mätt.
  Vi har några veckor kvar än innan vi åker ner

  1. Hola! Ja mycket snö är det, skönt att komma ifrån det….hur som helst så blir det på ett helt annorlunda sätt här nere, spelar ingen roll om det är lite mulet och blåst någon dag 😎 Ha det så gott

 2. Välkomna ner igen!
  Ha det så bra!
  Kram!

 3. Hola! Trevligt att ses igen! Ja det är skönt att vara här igen, bara vara! 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close