Vilodag, regn, blåst och god mat

Idag tog vi en riktig vilodag och sov ut! Efter frukost så tog jag en promenad utefter havet ner mot PP, blåste riktigt mycket och kom några regnstänk! Tillbaka vägen tog jag efter 332’an på cykelbanan. Väl hemma så mötte jag upp frugan så gick vi och kollade på lite olika ställen att leta nytt boende på😊långtidsplaner! Vi skulle vilja komma lite ifrån motorljudet ifrån gamla 332an=Desiderio Rodriguez!

Sen hörde några kompisar av sig till frun och svåger som ville komma förbi, blev lite fika och snack! Sen bar det iväg till Chino och Sprinter bredvid Carrefour innan vi tog oss till restaurangen Las Cuevas i San Miguel! Trevligt bemötande och god mat, verkligen att rekommendera! 35€ för en hel meny och dricka!

Hittade en riktig pärla till salu när jag var på promenad idag, den skulle va nått att glida runt med i Torrevieja😜

Annons

4 reaktioner till “Vilodag, regn, blåst och god mat

 1. Vad spännande och roligt att kolla på nytt boende. Ni kanske tom hamnar lite mer söderut 😉
  Ni har ju ett bra boende tills ni ev hittar något annat som ni gillar bättre.
  Sicken mysig restaurang 🙂
  Trevlig kväll till er alla

  1. Restaurangen är verkligen värd ett besök, San Miguel, Las Cuevas….likaså restaurangen i Rebate en bit därifrån👍

 2. Hej. Har läst din blogg lång tid, Vart skulle ni vilja flytta? Vi tycker om området runt södra La Mata. Men det finns många pärlor där nere.Vi går o funderar på att köpa. Om du känner för det, så skriv gärna en rad. Mvh Tommy i Falkenberg.

  1. Hej Tommy! Våra planer på att leta nytt boende är långsiktiga planer! Vi trivs väldigt bra i området söder om Torre, då vi tycker om att cykla och promenera utefter havet söderut. Vi skulle gärna hitta nått i området några kvarter från oss och lite längre från 332a så vi slipper biljuden! Men vi vill också ha nått lite större så vi slipper ha cyklarna i vardagsrummet, helst ett rum bara för cyklarna och lite annat smått och gott! 😊 Sen skulle det vara toppen med en plats att sola, terass eller altan…typ!
   Letar ni bostad nu? Ni har fastnat för området norr om torre såg jag! Vår lägenhet är helt perfekt förutom att det inte finns mera förvaringställen för cyklar och annat krafs som man samlar på sig och att min fru stör sig på motorljudet från vägen! Hur långt har ni själv kommit i era planer? Mvh M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close