Lördag och hemfärd..17maj..Heja Norge!

Hola..😎jag måste ha fått solsting under torsdagen, värmen och solen är förrädisk..samtidigt som det blåste ganska mycket på torsdagen så man känner ju inte värmen..men man borde ju fatta nått ändå! Natten var värst, frös och mådde illa..helt slut..😵fredagen gick jag som i dvala..var bara till affären och handlade lite Cola och yougurt..tur det är nära!

Idag känner jag mig bättre 😉 men har lite sviter kvar ännu..hur dum får man va? Nog gnällt om detta nu.. Nu väntar jag på att min dotter ska komma ner, det var två timmar försenat sist jag hörde nått😳 Jodå! Malin min dotter och hennes kompis Frida kom ner ordentligt men tyvärr hann vi inte ses så lång stund som jag räknat med..jag ska ju åka hem jag😭 i väntan på bussen träffade jag på fler resenärer som skulle hem..Ditte och hennes dotter med barn, hjälp med väskor fick dom av AK och La Syrra.. men dom blir kvar..😄
Hann inte ta någon bild på dotter och kompis, så dom fick göra det själv😜 min go jänta till vänster😍
image
image
image
image

image

image

Annons

4 reaktioner till “Lördag och hemfärd..17maj..Heja Norge!

 1. Trevligt att ses igen, får se när det blir nästa gång. Och Liv är min dotter….
  Hoppas att du nu är väl tillbaka hemma igen. kanske också i planerandet för en ny resa.
  Vi ses nog snart igen!
  Ha det gott!

  1. Hejsan Ditte,.Ok 🙂 har blandat ihop allt? som vanligt..jag och vem hör till vem och vad det heter är inte min starka sida:) Trevlig var hon! med trevliga och fina barn..nä nu får nog resplanering stå på träda ett tag? Men pojken min var på mig igår att boka till Thailand i Mars, bra priser..;) skulle vara trevligt men tyvärr inte just nu då! Det får bli torre:) Ha det skönt i ett härligt sommar sverige// Mats

 2. Hej Mats!
  Du får nog gå i solskola! Tur att det gick över iaf 🙂 Vacker dotter och kompis!!
  Ha det så bra trots slit och släp. Hälsa gofrun 🙂 Kram från oss P och Lex ♥♥

  1. Hejsan P, får nog göra det..eller lära mig att dricka vatten lite oftare i värmen? Keps kanske? Ja dom är fina..jag hoppas dom kommer att trivas där nere nu..sen kommer min andra dotter med sambo och lillgroda ner 🙂 Du får ut och spana! Hoppas att det löser sig för er där nere!! Ha det så bra nu och sköt om varandra 🙂 hälsa Lex..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close